‚Äč

 We zullen even een korte uitleg geven, wat we de voorgaande keren hebben gedaan en hoe dit idee is ontstaan.

 
Zoals jullie misschien weten is het Team VORB ontstaan uit vriendschappen die ontstaan zijn uit het spelen van het voor ons zo bekende Geocaching. 
Team VORB is een afkorting van de Geocache namen: 
- Vespo (Mike)
- OdinsFiRe (David)
- Remoke (Theo)
- Basta18 (Bas)
Daarnaast zijn er nog een aantal teams meer aangesloten bij onze groep, waaronder die van:
Zugführer (Martijn).
 
Doordat we elkaar veel zien en veel praten onder het Geocachen is ooit het idee geopperd om een Geocache event te koppelen aan een andere leuke bezigheid (die we overigens tijdens het lopen van een Geocache ook doen) namelijk bier drinken. 
Bij een event bij La trappe van Hopmaniak is het idee gerealiseerd en na wat heen en weer gemail was een eerste NBBE een feit.
 
NBBE staat voor: Nederlands Bier Brouw Event. 
Doel: Bij een bierbrouwerij een Geocache event organiseren, waar we een rondleiding krijgen (is normaal gesproken een onderdeel van het programma, maar hier kan van afgeweken worden).
Natuurlijk hebben onze zuider- en oosterburen ook heel veel brouwerijen. Deze komen waarschijnlijk ooit een keer aan bod. 
In de listing wordt er nooit gesproken over een rondleiding, dit vanwege regels rondom commercie. Mocht je  een NBBE event tegen komen. En wil je graag mee doen aan de rondleiding, neem dan met een van ons persoonlijk contact op of schrijf je hier in.
 
Geplande Events: